Your browser does not support JavaScript! Parerea clientilor despre agentia imobiliara Oglan imobiliare Sibiu

Parerea clientilor

 Recomand Oglan Imobiliare din urmatoarele motive:

1.Seriozitate. S-au respectat intelegerile verbale, totul s-a facut transparent.

2.Profesionalism. S-au discutat lucruri la obiect, nu au fost lucruri neclare.

3.Promptitudine. Am putut avea intalniri atunci cand am avut eu posibilitatea, inclusiv Duminica.

Recomand celor care doresc sa cumpere un apartament sa se adreseze unei agentii care sa respecte cumparatorul cat si vanzatorul. Oglan Imobiliare va fi pentru pentru mine prima agentie la care voi apela pe viitor pentru achizitii/vanzari imobiliare.

Mihai Suciu  - Inginer

Oglan Imobiliare prin reprezentatul ei, Ionel Oglan, ne-a ajutat să ne gasim casa noastră.Şi nu este orice casă, este locul nostru în care ne simţim “ca acasă”. Increderea reciprocă este foarte importantă, pentru că asta scuteste energie risipită inutil.Răbdarea şi tenacitate cu care ne-a ascultat pentru a înţelege exact de ce avem nevoie, cred ca au fost decisive în găsirea locuinţei noastre. Vă recomand cu toată încrederea un om, un profesionist în ceea ce face.

Răzvan Popa-Consultant IT

 

 

Am apelat la agentia Oglan Imobiliare pentru a gasi un apartament potrivit cu nevoile noastre. Colaborarea a fost foarte buna, agentia a dovedit eficienta, seriozitate, profesionalism. Am fost foarte multumiti de serviciile oferite si recomandam agentia Oglan Imobiliare tuturor celor ce doresc sa efectueze tranzactii imobiliare.

Lucia si Bogdan Popa. - Medic primar psihiatru

 

 

Am avut plăcerea de a colabora cu domnul Ionel Oglan, reprezentant al agentiei imobiliare “OGLAN IMOBILIARE”, în cadrul procesului de vanzare a unei proprietati imobiliare.Pe perioada colaborarii noastre, tânărul agent s-a comportat cu profesionalism, operativitate, onestitate, calităţi concretizate în succesul vânzării. Domnul Ionel Oglan s-a implicat activ în respectarea termenelor şi realizarea sarcinilor profesionale.Domnul Ionel Oglan dispune un nivel foarte ridicat de expertiză în domeniul imobiliare fiind un manager profesionist, cu aptitudini bune de comunicare în cadrul relaţiilor cu clienţii. În baza celor prezentate mai sus, doresc să îl recomandam, cu încredere, pe domnul Ionel Oglan pentru oricare din demersurile profesionale viitoare şi îi doresc success în cadrul activităţilor în care se va implica pe viitor.

Cu aleasă consideraţiune,

Ing. Dinea Vasile

 

Cea mai buna nota pentru un serviciu imobiliar de competenta maxima . Pregatirea vanzarii unui imobil de la distanta mare si cu dificultati organizatorice peste granite europene a fost realizata de catre domnul Oglan cu mare profesionalitate si in timp scurt. In tot decursul colaborarii am avut parte de o asistenta personala intr-o atmosfera placuta si de incredere, pe care am invatat sa pretuiesc mult si care imi va ramane in amintire buna pe viata. Domnul Oglan mi-a fost de mare ajutor la procurarea actelor necesare vanzarii, a raspuns totdeauna promt la intrebari prin email si prin telefon si a dezvoltat idei individuale pentru o realizare cat mai bine posibila. 1000 de multumiri  calduroase pentru faptul ca ne-ati condus cu mana sigura prin apele nesigure si tulburi in portul sigur, care pentru mine a insemnat intr-adevar o incheiere de intabulare. W.S. (din motive de protectie a datelor numele este redus la initiale.)

 

 

Relaţia cu clientul este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, motiv pentru care pot spune ca agentul imobiliar Ionel Oglan este mult mai mult decat un simplu agent.

Prin caracterul sau deosebit a reusit sa-mi castige increderea si respectul iar cu abilitatile sale m-a ajutat sa gasesc intr-un timp record cumparatorii locuintei puse in vanzare.

Calitatile agentului imobiliar Ionel Oglan precum etica de lucru, onestitatea, integritatea si atitudinea pozitiva sunt elementele care m-au ajutat sa inteleg si sa trec prin procesul de vanzare foarte usor.

Concluzia este una evidenta: ca si in orice alta profesie, consultantii imobiliari trebuie sa depuna efort pentru educarea continua, ceea ce se va reflecta in nivelul performantei si al succesului. Sunt sigura ca Ionel Oglan, asta face, motiv pentru care il recomand cu caldura.

 Cu stima,

Un vanzator multumit,

Diana Bera - Manager Departament Asigurarea Calitatii

 

 

 

“Oglan Imobliare este un loc unde gasiti o persoana corecta, transparenta si echidistanta intre cumparator si vanzator. Serviciile oferite sunt consultative si neutre pentru ambele parti. Am avut o experienta placuta si de incredere. Puteti apela cu incredere.”

Cristian Grama – economist

 

Toata admiratia si mltumirea pentru serviciile dl-lui Ionel Oglan. Am fost placut surprinsi de profesionalismul si promptitudinea cu care am fost ajutati. Multumim frumos.

Familia Sebestyen

 

 

"Recomand cu caldura serviciile agentiei Oglan tuturor persoanelor care doresc sa vanda sau sa cumpere bunuri imobiliare sau terenuri in Sibiu dar si in imprejurimi.

Multumita persoanelor deosebite ale acestei agentii am vandut o casa in Sibiu intr-un timp record si am reusit sa vizionez multiple apartamente dar si sa cumpar un apartament de mare standing in centrul Sibiului;  si toate astea in cursul unei saptamani. Toate astea au fost posibile datorita profesionalismului, rapiditati, corectitudinii si transparentei cu care lucreaza persoanele acestei agentii. Mi-au inteles imediat criteriile si conditiile de vanzare dar si criteriile de cautare de apartamente si mi-au prezentat bunuri care toate au corespuns 100%. Am putut evita astfel pierderi inutile de timp, pierderi si dezamagiri pe care din pacate le-am avut cu toate celelalte agentii.

Multumesc inca odata d-lui Ionel Oglan (fondatorul agentiei) dar si salariatului lui, d-lui Lucian pentru implicatia lor personala si pentru serviciile de mare calitate.

Am comparat serviciile aduse de agentia "Oglan Imobiliare" cu serviciile altor 3 agentii din Sibiu; va pot garanta ca sant cei mai buni. Adresati-va acestei agentii cu toata increderea; si nu o sa regretati!

Tranzactiile s-au facut intr-un timp record de 1 saptamana!"

Liana Krutoff - Inginer (Paris/Franta)


Am avut placerea de a o cunoaste si de a colabora cu Sosoi Georgiana, reprezentatul agentiei Oglan Imobiliare, prin intermediul unui proces de vanzare cumparare al urmatorului meu imobil. Este o persoana foarte activa, si implicata in ceea ce face, dand dovada de foarte mult professionalism si totodata oferind foarte multa incredere clientilor in ea ca si persoana, dar si in firma pe care o reprezinta. Este o adevarata placere sa lucrezi cu o persoana calda, onesta si integra ca si Sosoi Georgiana. Recomand agentia, si recomand agentul imobiliar Sosoi Georgiana.
Mariea Anca, Economist la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu 

Oglan imobiliare este una din puținele agenții care oferă clienților săi oferte numeroase, îndeplinind fiecare cerință. De asemenea are grijă ca toate pretențile ce vin din partea clienților să fie rezolvate, dând dovadă de seriozitate și profesionalism.  Mă declar o persoană greu de mulțumit și pot spune că aici am găsit ceea ce căutam. Agenții săi sunt instruiți și foarte prompți în ceea ce privește întâlnirile cu clienții. Dacă sunteți în căutarea unui apartament sau dacă vreți să vindeți unul, aici este locul potrivit.  Vă recomand să apelați cu încredere!
Ionut Avramescu, Sef Raion

Multumiri speciale domnului Lucian Tarchila, reprezentantul firmei Oglan Imobiliare Sibiu pentru amabilitatea si dedicarea cu care ne-a ajutat sa gasim locuinta mult dorita intr-un moment dificil. Apreciem in mod deosebit rabdarea, caracterul impecabil si modul de comunicare excelent, iar ca si urmare o sa recomandam serviciile dansului fiecarui prieten care va avea nevoie de un specialist de elita in domeniu. Va dorim succes in continuare si va asteptam in noua noastra casa curand!
Cu drag Familia Flaviu Stoica si Roxana Grunwald


Solicitarile mi-au fost pe deplin indeplinite de firma Oglan Ionel Inteprindere Individuala prin intermediul careia am gasit ca si chirias ceea ce mi-am dorit.

Am apreciat foarte mult competenta, promptitudinea si corectitudinea acestei firme si de asemenea respectarea deopotriva atat a intereselor proprietarului cat si a chiriasului.

Am auzit de la altii si m-am confruntat si eu inainte de 2012, cu evenimente  neplacute si pagubase in urma unor colaborari anterioare in domeniul imobiliare.

Va recomand  in cunostinta de cauza, sa va adresati cu incredere firmei Oglan Ionel Inteprindere Individuala. Va asigur ca nu veti regreta.  – Iosepescu Carmen Adriana (pensionar,  inginer tehnica alimentara)

 

Oglan Imobiliare este agentia prin care am reusit sa gasim casa dorita, in urma unei placute colaborari cu domnii Lucian Tarchila si Ionel Oglan, care au dovedit multa seriozitate si implicare. Oferta bogata si bine prezentata a fost motivul principal pentru inceperea colaborarii, care s-a dovedit a fi eficienta si la obiect. Va recomand cu incredere servicile oferite de aceasta echipa de profesionistii.

Cu respect,

Vasile Oaida

 

Apreciez perseverenta cu care Tunas Doralin urmareste interesul clientului si staruinta depusa pentru a realiza o tranzactie in termenii propusi.  Am fost placut impresionata de profesionalismul si promptitudinea cu care intampina clientul. Doresc mult succes in activitatea desfasurata in Oglan imobiliare Sibiu domnului Tunas Doralin si recomand oricarui client sa apeleze cu incredere la Agentia imobiliara Oglan imobiliare.

Cu stima,

Camelia